Valentin

14 pers. pool-feriehus

Et velindrettet og hyggeligt pool-hus fra 1992, renoveret i 2002. 198 kvm. med god plads til 12 personer. Ligger på en 2550 kvm stor uforstyrret naturgrund. Huset er ideelt til flere familier og til familiesammenkomster. Her er boldbanemål, aktivitetstårn mm.

Poolhuset "Valentin" Davidstræde

På det store grundstykke er der indrettet et lille legeland med håndboldmål og basketballnet, så her er mange muligheder for aktiviteter for børn og voksne. Her er 4 terasser med havemøbler og en stengrill.

I poolrummet er der en særlig atmosfære - hyggekrog og grønne planter, med et glas vin kan man drømme sig til varme sydlige strande. Poolen har modstrømspumpe med 60.000 ltr./tim. Pool og SPA er tilmeldt ugentlige poolservice - rengøring og kontrol.

Stuen har god plads omkring spisebord og flere hyggelige opholdshjørner. 4 soverum i stueetagen, med dobb. senge, i de 2 rum kan sengene deles til enk. senge.

På 1. sal er der 2 gode lege- og soverum med 2 enk. senge i hver, samt et specielt rum med solarium. På 1. sal er der skråvægge overalt.