Tutten

10 pers. luxus feriehus

Huset er i 2003 helt nyindrettet, totalrenoveret, men "sommerhushyggen" blev i huset!! Huset er på 89 kvm. + 32 kvm hems, og har god plads til 10 personer. Grunden er en fredfyldt, lyngbevokset naturperle omkranset af lave fyrretræer, og er på 2560 kvm. Dette hus er ideelt til flere familier

Tutten - detailinformation

Adresse:          Iivigtut 1, 6792 rømø

Karakteristika:

  • Velindrettet, 5 stjernet luxus-poolhus på 198kvm.
  • Ligger på 2550 kvm. stor uforstyrret naturgrund
  • Opført i 1992 og renoveret i 2002-2007
  • Ideelt til flere familier og til  familiesammenkomster
  • God plads til 14 personer + evt. babies

Udstyr:

Køkken Køkkenet er veludstyret med bl.a. stort køle- og fryseskab, keramisk kokmfur, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine
 Badeværelser  2 badeværelser med toilet, vask, bruser og gulvvarme. I det ene badeværelse er der sauna og spa-bad.  Efter en rigtig god gang "opvarming" kan man herfra gå direkte ud på en uforstyrret vestvendt tereasse, for her at blive afkølet.
 Soverum  3 store soverum i stueetagen med dobbeltsenge (sengene deles til enkeltsenge). Der er plads til en barneseng i alle 3 soverum. På 1. salen er der en hems på 32 kvm. med 2 soveafdelinger med 2 enkeltsenge i hver (solarium i det ene). Her er tillige en opholdsafdeling med et ekstra TV og DVD til husets små gæster.
 Udendørs  Stor sydvendt terasse med havemøbler, stengrill og gode læforhold.
 Legeplads  Gynger, trampolin, sandkasse, rutschebane mv.
 Andet udstyr  Vaskemaskine, tørretumbler, sattelit-tv, video, DVD, stereoanlæg, solarium, fri internetforbindelse (bredbånd 2/2Mbps)

 Opvarmning:

  • Huset er el-opvarmet, yderligere er der brændeovn og energibesparende varmepumpe. Der er altid min. 16 graders varme i huset - altså ingen vinterkolde og fugtige mure, senge og møbler.
  • gulvvarme og varmtvandsbeholder er altid tændt, så der kommer ingen ubehagelige "el-måleroverraskelser".

Praktisk information: HUSK at medbringe:

Sengelinned, håndklæder, duge, viskestykker, karklude, affaldsposer, kaffefiltre, køkkenruller, toiletpapir, opvaske- og rengøringsmidler, evt. brænde (kan dog købes ved huset).

Det er desuden en god idé at have forbindingskasse og lommelygte med.