Tutten

10 pers. luxus feriehus

Huset er i 2003 helt nyindrettet, totalrenoveret, men "sommerhushyggen" blev i huset!! Huset er på 89 kvm. + 32 kvm hems, og har god plads til 10 personer. Grunden er en fredfyldt, lyngbevokset naturperle omkranset af lave fyrretræer, og er på 2560 kvm. Dette hus er ideelt til flere familier

Tutten

Huset har en meget speiel og hyggelig byggestil, som er bevaret efter en total renoverin og ombygning i 2003. Alt er simpelhen nyt indvendigt. Huset og omgivelserne læger bare op til en rigtig afslapningsferie, den store grund er et uforstyrret stykke unikt Rømø-natur.

Midt i denne natur, er der en god legeplads med trampolin, rutschebane, gynger, sandkasse, og til de voksne er der en stor sydvendt tereasse med havemøbler, en stengrill og gode læforhold for den til tider friske vestenvind.

Huset har 3 gode store soverum med dobb. senge, som kan adskilles til 2 enk. senge. God skabsplads og plads til en barneseng i alle 3 soverum. På 1. sal er der en hems på ialt 32 kvm., her er 2 soveafdelinger med 2 senge i hver, hvor der i det ene er solarium. Her er også en opholdsafdeling med et ekstra TV og DVD til husets små gæster. I det ene badeværelse er der sauna og SPA-bad. Efter en rigtig god gang "opvarming" kan man herfra gå direkter ud på en uforstyrret vestvendt tereasse , for her at blive afkølet. Huset er tilmeldt gratis badeland i Skærbæk.